Történetem
Azt mondják, pályát választani sosem késő.
Bennem a covid ideje alatt fogalmazódott meg, miszerint a sütés az, ami igazán kikapcsol és valódi sikereket tudok megélni.
A hobbim hamarosan céllá vált, ezért 2020-ban úgy döntöttem, hogy megszerzem az ehhez szükséges képesítést és Cukrász leszek! Végül a Férjem segítségével megálmodtuk a saját kis műhelyem, amely az én kis féltve őrzött műhelyem lett.
Itt készülnek a tortáim, süteményeim, melyek minden esetben kiváló alapanyagokból és oly gondossággal készítek, mintha a saját családomnak sütném azt.
Számomra nagyon fontos a szakma szeretete, hogy amit elkészítek ne csak tetszetős hanem ízében is az ünnepség fénypontja legyen. A süteményeim ne legyenek túl édesek, hogy a vásárlóim ne a cukor és margarin émelyítő ízét, hanem az alapanyagok valódi ízét érezzék!
Legfőbb elköteleződésem, hogy valódi értéket és élményt adhassak azoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal és engem választanak!