


Esküvő
Az esküvő egyszeri és megismételhetetlen alkalom, a torta pedig az elkövetkezendő közös életetek kezdetét jelképezi. Izgalmas és egyben felelősségteljes feladat számomra! Arra törekszem, hogy ízvilágban és kinézetben is emlékezeteset alkossak. Ehhez fontos, hogy egy konzultáció alkalmával megismerjük egymást és minden részletet átbeszéjlünk az ízektől az esküvő stílusáig.
A műhelyemben friss idény gyümölcsöt vagy szezonon kívüli fagyasztott gyümölcsöt/ gyümölcspürét, valódi csokoládét, Holland kakaóport, kiváló minőségű kistermelői lekvárt, friss házi tojást, állati tejszínt és vajat használok. Raktáram küszöbét nem lépheti át margarin, növényi habalap, aroma és egyéb olyan alapanyag, melyet mesterségesen állítanak elő.
2025-ös esküvői torta ízek:
A piskótáim térfogatnövelő és adalékanyagoktól mentesek! Krémjeim minőségi alapanyagokból, állati tejszínnel, igazi vajjal és mascarponéval készülnek.
Alsó emelethez választható ízek:
Belga csokoládétorta (kakaós piskóta, főzött Belga csokoládékrém, csipetnyi tonkababbal fűszerezve)
Gyümölcsös Francia csokoládétorta (választható gyümölcsvelő: eper/erdei gyümölcs/mangó-passió, málna/meggy/szeder)
Mozart (kakaós piskóta, pisztácia ganache és főzött csokoládékrém, marcipán)
Sárgabarackos csokoládétorta (főzött marcipán- és csokoládékrém, maracujás-sárgabarackos lekvár)
Gesztenye gyümölcsvelővel (erdei gyümölcs/meggy/málna/szeder)
Felső emeletekhez választható ízek:
Citromos mascarpone gyümölcsvelővel (áfonya/eper/erdei gyümölcs/málna)
Citrom torta (Lemon curd-del ízesített citromkrém)
Fekete-erdő (kakaós piskóta, francia csokoládékrém, fűszeres meggyvelő, vaníliás mascarponehab)
Málnás pisztácia
Málnás túrótorta proseccoval (mandulás-proseccos piskóta, bazsalikomos citromos szirup, málnás-proseccos túrókrém)
Mangó-málna (fehér csokoládés málnakrém, málna darabokkal, házi mangó dzsemmel)
Mogyoróvajas (sós) karamell (mogyorós-kakaós piskóta, mogyoróvaj hab, karamellizált fehér csokoládéhab, karamell crunchy, soft sós karamell)
Oreo torta (oreos piskóta, joghurtos-mascarponés oreokrém oreo darabokkal)
Pisztáciás-marcipános epertorta (pisztáciás piskóta, marcipános eperlekvár, citromos-joghurtos mascarpone hab)
Raffaello ( kókuszos-mandulás piskóta, fehér csokokoládés-mascarponés kókuszkrém)
Minden tortám egyedi elképzelés alapján készül, ezért egyedi árajánlat kérése szükséges! Részletes egyeztetés után emailben küldöm a személyre szabott árajánlatot. Az esküvői torták árát a torta nagysága, a választott ízek, a külső dekoráció, illetve a felépítendő emeletek száma határozza meg.
Desszertasztal, aprósütemények:
Egy desszertasztal gyönyörű éke lehet az esküvőnek hiszen a sütemények mind ízben és dekorációként is emlékezetesek maradnak. Egy ízlésesen tálalt, finom desszertekkel teli asztal minden alkalom koronája lehet. A falatnyi desszertek, krémek, macaronok, tartok lehetőséget adnak több íz megkóstolására, igazi kulináris élményt tudunk teremteni egy jól megtervezett desszertasztallal.
Választható desszert kínálat:
- Choux au Craquelin
Macaron
Madeleine
- Tartlet
- Pohárdesszert
- Monodesszert
Hagyományos sütemények
Ha felkeltette az érdeklődéseteket és szeretnétek egy részletes ízlistát kérni, vagy bármilyen kérdés merülne fel, kérlek jelezzétek a malomcukraszmuhely@gmail.com email címen vagy a +36-30/241-8496 telefonszámon. Amilyen gyorsan tudok válaszolok megkereséseikre, hogy mindent megtegyek álmaitok esküvője érdekében!






